Premium Camping Tips For Ditt Neste Eventyr

Dette landet er fylt med en rekke fantastiske naturreservater og nasjonalparker, men hvert år velger flere mennesker seg å kommunisere med naturen og velge sterile hoteller. Det er på tide å komme tilbake til det grunnleggende, og en morsom campingtur er bare veien å gå. Les videre for tips og tips om hvordan du har det gøy utendørs.

Når du kjøper et telt, må du øve på å sette den opp og ta den ned i hagen din før faktisk camping. Å gjøre dette vil tillate å vite på forhånd at alle deler du trenger er der, og det vil også hjelpe deg å lære riktig oppsett av teltet på forhånd. Det kan redusere frustrasjonen som du kan oppleve å sette opp teltet også.

Prøv å bruke tørketrommel lo for å hjelpe deg med å starte bålet. Begynn å oppbevare loet i en pose et par uker før turen. En enkel måte å huske å spare opp loet er å holde en plastpose i nærheten av tørketrommelen som en påminnelse. På den måten vil det være praktisk å bare ta den på å sette den i bilen din i siste øyeblikk.

Kjøp camping puter for en camping tur! Standard seng puter kan bli varme og klissete i fuktig vær. Den har en tendens til å absorbere ambient fuktighet og vokse mugg også. En god pute beregnet for camping, men vil holde fuktigheten ut, noe som vil hindre noen av de ovennevnte problemene.

Forbered noen av maten på forhånd, slik at du slipper å rote rundt med det på campingplassen. Utgjør noen smørbrød, precook pastaen og ta med mat som kan spises som er å gjøre hvert måltid mindre kjedelig. Andre måltider kan være hyggelig å forberede i skogen, men noen skal være klar til å gå på de dagene været er ikke perfekt.

Når du pakker klærne dine til en campingtur, husk at det er best å kle seg i lag. På denne måten kan du legge til eller fjerne klær for å gjøre deg mer komfortabel. Ta med deg en regnfrakk som du kan sette på toppen av alle andre lag for å holde deg tørr hvis det regner.

Pass på at du ikke skal tappe batteriene i lommelykten ved et uhell. Det kan være veldig enkelt å trykke på «på»-bryteren ved et uhell når du spøker gjennom en pose med campingutstyr. For å unngå utladede batterier, oppbevar lommelyktene med batteriene bakover. Det vil holde strømmen fra å tømme fra batteriene og få dem enkelt installert når du trenger det.

Så neste gang du har noen feriedager å nyte, sørg for at du gir air condition og kabel-TV en stor glipp. I stedet velger å nyte å se den naturlige skjønnheten i verden rundt oss. Camping trenger ikke å bety ubehag, men det kan bety mye familiemoro!